Datum: 26 juni 2024

Eerste QuestManager klantenmiddag een groot succes.

Op de eerste Lighthouse klantenmiddag in Ede kregen 60 klanten inzicht in de toekomstvisie van het platform en gaven ze input voor verdere ontwikkeling.

Een onvergetelijke dag..

Op 16 november mochten we ruim 60 gewaardeerde klanten begroeten op het sfeervolle Landgoed Zonneoord in Ede voor een onvergetelijke eerste Lighthouse klantenmiddag. Het programma voor onze eerste klantenmiddag bood diverse hoogtepunten, waaronder de kennismaking de mensen die geholpen hebben om Lighthouse Software en onze oplossingen groot te maken. Het was een genoegen om de mensen die dag in dag uit, achter de schermen werken aan QuestManager voor te stellen aan onze klanten.

De presentatie van Margot Metz was een inspirerend moment, waarin zij met passie sprak over het toenemende belang van ‘samen beslissen’. De gepresenteerde inzichten en onderbouwing waren niet alleen inspirerend, maar vormden ook het startsein van boeiende gesprekken en discusssies onder de aanwezigen waarbij dit onderwerp centraal stond.

Klantinput als inspiratiebron

Een ander waardevol onderdeel betrof de ‘ronde langs de velden’, waarbij we een overvloed aan input en feedback verzamelden van onze klanten. Deze waardevolle informatie zal dienen als leidraad voor de verdere ontwikkeling van diverse thema’s in de komende periode. Door onze klanten actief te betrekken, versterken we niet alleen de relaties maar waarborgen we ook dat QuestManager blijft evolueren volgens de behoeften en verwachtingen van onze gebruikers.

Met oprechte dankbaarheid kijken we terug op deze bijzondere middag. We zijn vastberaden om samen met onze klanten de weg naar de toekomst te vervolgen!

Bekijk meer nieuwsartikelen
De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software
De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software
Inspiratiedagen 2024: Edities in Belgie en Nederland
Inspiratiedagen 2024: Edities in Belgie en Nederland
Lighthouse kijkt terug op een geslaagde HandbikeBattle
Lighthouse kijkt terug op een geslaagde HandbikeBattle

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang direct nieuws en updates over onze oplossingen

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.