Datum: 26 juni 2024

KIWA keurt Lighthouse Software voor NEN 7510 en ISO 27001!

Lighthouse Software is nu gecertificeerd voor NEN 7510 en ISO 27001 waardoor de hoogste normen voor informatiebeveiliging en privacybescherming van zorggegevens worden gewaarborgd.

Uw data in veilige handen

Met trots delen we mee dat Lighthouse Software officieel is gecertificeerd voor zowel NEN 7510 als ISO 27001 door KIWA, hét onafhankelijke keuringsinstituut. Deze belangrijke certificeringen laten zien dat onze oplossingen voldoen aan de normen van informatiebeveiliging en privacybescherming binnen de zorgsector.

NEN 7510: Gecertificeerd voor zorggegevens
De NEN 7510 norm is specifiek gericht op zorginstellingen en garandeert dat we voldoen aan de strengste eisen voor de beveiliging van medische data en persoonsgegevens. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw patiëntgegevens bij ons altijd veilig en vertrouwelijk zijn bewaard.

ISO 27001: Internationale erkenning voor informatiebeveiliging
De ISO 27001 norm is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiligingssystemen. Door deze certificering te behalen, tonen we aan dat we een robuust en gewaarmerkt informatiebeveiligingssysteem hebben opgebouwd dat onze systemen, processen en data beschermt tegen cyberbedreigingen.

Samenwerking met KIWA: Vertrouwen en transparantie

KIWA is een gerenommeerde keuringsinstantie die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Lighthouse Software zetten we uw privacy en de veiligheid van uw data voorop. Met het behalen van de NEN 7510 en ISO 27001 certificeringen kunt er met een gerust hart op rekenen dat uw data bij ons in veilige handen is.

 

 

Bekijk meer nieuwsartikelen
De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software
De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software
Inspiratiedagen 2024: Edities in Belgie en Nederland
Inspiratiedagen 2024: Edities in Belgie en Nederland
Lighthouse kijkt terug op een geslaagde HandbikeBattle
Lighthouse kijkt terug op een geslaagde HandbikeBattle

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang direct nieuws en updates over onze oplossingen

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.