Datum: 16 juli 2024

De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software

Deze week namen we een duik in het diepe in de wereld van AI waar we veel waardevolle inzichten en inspiratie uit hebben gehaald.

Van inspiratie naar een AI-visie

Tijdens de sessie bespraken we diverse thema’s die we vooraf hadden opgehaald binnen de organisatie en werkveld. Deze thema’s waren gekozen om ons te helpen bij het verkennen van mogelijkheden om onze software en dienstverlening verder te optimaliseren. De sessie gaf diepgaande kennis en praktische voorbeelden van hoe AI kan worden toegepast om efficiëntie te verbeteren, processen te automatiseren en gebruikerservaringen te verrijken. Het advies om te starten: verkennen en gewoon beginnen. 
 
AI is een cruciaal onderwerp voor onze doorontwikkelkalender. Met de inzichten die we tijdens de sessie hebben verkregen, gaan we onze visie rondom AI verder verfijnen. We blijven groot denken en streven naar ambitieuze doelen, maar tegelijkertijd willen we ook kleine, concrete stappen ondernemen. Het is essentieel om een balans te vinden tussen het najagen van grote ideeën en het realiseren van praktische verbeteringen die direct impact hebben op onze klanttevredenheid. 
 
Onze volgende stap is om de ontvangen informatie te vertalen naar een actiegericht plan. Dit houdt in dat we de besproken thema’s verder zullen uitschrijven, de kaders zullen schetsen en randvoorwaarden gaan onderzoeken. De sessie met onze AI-expert heeft ons niet alleen nieuwe perspectieven gegeven, maar ook de drive om verder te innoveren. We kijken ernaar uit om deze inzichten toe te passen en onze software naar nieuwe hoogten te brengen. AI blijft een belangrijk onderdeel van onze strategie, en we zijn vastbesloten om zowel groot te blijven denken als kleine stappen te zetten in onze voortdurende ontwikkeling. 

Bekijk meer nieuwsartikelen
De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software
De toekomst van AI: inspiratie en optimalisatie voor onze software
Inspiratiedagen 2024: Edities in Belgie en Nederland
Inspiratiedagen 2024: Edities in Belgie en Nederland
Lighthouse kijkt terug op een geslaagde HandbikeBattle
Lighthouse kijkt terug op een geslaagde HandbikeBattle

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang direct nieuws en updates over onze oplossingen

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.