arrow left icon Terug naar homepage

Persbericht

Lighthouse software B.V. neemt Questionnaire Manager over van Philips VitalHealth

Amsterdam, 11 juli 2023

Lighthouse software B.V., een ervaren softwareontwikkelaar in de gezondheidszorg, kondigt met trots aan dat zij een deel van het voormalige bedrijfsonderdeel VitalHealth van Philips hebben overgenomen. Deze overname betreft het product Questionnaire Manager, een innovatieve oplossing voor het uitvoeren van uitkomstenmetingen in de medische sector.

Questionnaire Manager is marktleider en biedt daarmee een bijzonder relevante bijdrage aan de gezondheidszorg in verschillende landen. Met de overname van Questionnaire Manager door Lighthouse software B.V. is de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten van Questionnaire Manager gewaarborgd en krijgt het product de aandacht en expertise die het verdient en zal er verder worden geïnvesteerd in het verbeteren van de gebruikservaring en het realiseren van geavanceerde functionaliteiten aan de klanten.

Met de overname gaan ook een aantal van de medewerkers over van Philips VitalHealth naar Lighthouse software B.V. 

Marcel Kok, directeur van Lighthouse software B.V., is enthousiast over de overname en de nieuwe mogelijkheden die het met zich meebrengt: "Questionnaire Manager is een buitengewoon waardevol product in de gezondheidszorgsector met een heel aansprekende klantengroep die veelal jaren met Questionnaire Manager werken. Met onze expertise in softwareontwikkeling en onze passie voor data-innovatie zijn we voornemens om Questionnaire Manager naar nieuwe hoogtes te brengen. We zullen investeren in verdere productontwikkeling en nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan hun behoeften en verwachtingen voor de toekomst.".

Voor de klanten van Questionnaire Manager zal deze overname zorgen voor continuïteit, een soepele transitie en een naadloze voortzetting van de dienstverlening.

Over Lighthouse Software

Lighthouse software B.V. is een toonaangevende softwareontwikkelaar die zich richt op het creëren van innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Met een team van ervaren professionals streeft Lighthouse software B.V. er naar om softwareproducten te ontwikkelen die de patiëntenzorg verbeteren en de efficiëntie van zorgverleners en organisaties verhogen.

Gesprek met Lighthouse aanvragen

We komen graag graag bij u langs voor een vrij­blij­vende kennis­ma­king en een demon­stra­tie

Gebruik het onderstaande formulier of mail naar info@lighthouse-software.nl

Voornaam ingevuld
Voer uw naam in s.v.p.
Achternaam ingevuld
Voer uw achternaam in
Organisatie ingevuld
Voer de naam van uw organisatie/bedrijf in s.v.p.
Laat dit veld leeg
e-mailadres goed ingevuld
Voer een geldig e-mailadres in s.v.p.
telefoonnummer goed ingevuld
Voer een 10-cijferig telefoonnummer in s.v.p.

Akkoord met verwerking persoons­gegevens is vereist

Controleer of alle velden juist zijn ingevuld